TR EN
E.C.A. Ürünleri Ödüle Doymuyor
 

Elginkan Topluluğu’na bağlı VALFSEL Armatür Sanayi A.Ş. tarafından E.C.A. markası için üretilen Luna lavabo bataryası, dünyanın en saygın tasarım yarışmalarından biri olarak kabul edilen Plus X Avvards’ta “Tasarım” kategorisinde ödüle layık görüldü.
 
Türkiye armatür pazarının Lider markası E.C.A., tasarım alanında kendisini sürekli yenileyerek yaptığı atılımlarla gündemde olmaya devam ediyor. Son iki senedir ulusal ve uluslararası arenada başarısını kanıtlayan E.C.A., aldığı ödüllere her geçen gün biryenisini ekliyor. Valfsel Armatür Sanayi A.Ş. tarafından E.C.A. markası için üretilen Luna lavabo bataryasının, dünyanın en saygın tasarım yarışmalarından biri olarak kabul edilen Plus X Avvards’ta “Tasarım" kategorisinde ödüle layık görüldüğü açıklandı. Dünyanın en saygın ve prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Plus X Avvards’ta ödüle layık görülen E.C.A.’nın tasarıma verdiği önemin altı böylece bir kez daha çizilmiş oldu. Tüm rakiplerini geride bırakan E.C.A. Luna lavabo bataryası, zamansız formu ile 'devamlılık' ve 'bütünlük' fikrini yansıtan bir çizgiye sahip. Luna lavabo bataryası, su tasarrufu sağlayan perlatörü sayesinde normalde 12 L/dk olan su akışını 7 L/dk’ya indirerek, yüzde 60’a varan bir oranda su tasarrufu sağlıyor ve bu özelliği ile de çevre bilincini yansıtıyor. Ayrıca, yoğun kullanıcı analizleri ve pazarlama araştırmaları sonucu oluşturulan ürün-ölçü diyagramına göre Luna lavabo bataryası, eğimli gövdesi, yüksek boyu ve uzun çıkış ucuyla maksimum ergonomiyi kullanıcısına sunuyor. E.C.A. 'Luna lavabo bataryası’ pürüzsüz yüzeyi ve zarif, çekici tasarımıyla fark yaratıyor. Ergonomik eğimli gövde sayesinde su çıkışı ellerin rahat yıkanmasına izin verecek uzaklıkta ve yükseklikte konumlanıyor.
 
EINSTEIN’DAN İLHAM  ALAN ÖDÜL
 
Plus X Ödülü, uzun yıllardan bu yana kaliteli ürünleri güvenilir logosuyla onurlandırıyor, böylece bugünden yarını tasarlayan yenilikçi firmaların bilinirlik kültürüne katkıda bulunuyor. Tıpkı dâhi bilim insanı Albert Einstein'ın dediği gibi: “Geçmişten çok, beni ilgilendiren gelecektir; çünkü ben gelecekte yaşamayı planlıyorum." işte bu fikirden yola çıkan yarışma, “Plus X" ödülleri ile gelecekte de kendine yer bulacak ürünleri diğerlerinden ayırıyor. Değerlendirmek üzere sunulan her ürün birkaç hafta süren bir değerlendirme sürecinde ayrıntılı olarak incelenip tartışılıyor. Uzmanlar, daha sonra teknoloji, yaşam tarzı, tasarım gibi performans özellikleri ile yenilikçi ürünleri seçiyor.